8 Head 10W 4in1 Spider Beam Moving Head

Emri i produktit:SPIDER 4IN1

Numri i modelit.:MJ-1028

 

SPIDER 4IN1, with double row and four head, known as the new generation of bar entertainment artifact. The lamp uses 8PCS 10W import 4IN1 led with superior beam effect function, flexible swing rotation. Each LED is a pixel unit that can be controlled separately. 8 magical beams can also be converted constantly swinging. MJ-1028 offers eight kinds of default pixel macro functions to create an amazingly slow and fast-flowing water effect. Meanwhile, eight kinds of programs built a self-propelled procedure, simple operation can be called outstanding. With ultra-smooth 145 ° vertical rotation, the product greatly improving performance and broader application. This is a simple, portable system, the bottom provides two positions for fast-lock, easy to install. The product is especially suitable for bar, DJ, night clubs, small concerts, stage and so on.

Detaje të Produktit

Shkarko

Aksesorë

 • Modele fakultative
Numri i modelit. Light Source Emitting Color DMX Channel
MJ-1028A 8PCS 10W white LED White
MJ-1028B 8PCS 10W LED
(2pcs Red, 2pcs Green, 2pcs Blue, 2pcs White)
RGBW
MJ-1028C 8PCS 10W 4in1 LED RGBW 4IN1 10/36CH

 

 • Sistemi optik
 1. Burim drite: 8PCS 10W 4in1 LED(RGBW)
 2. Jetëgjatësia LED: 50,000 orë
 3. Beam angle: 2°
 • Efektet Dinamike
 1. Pixel control: 8 pixel (each LED as a pixel), individually controllable
 2. Amazing streaming effect
 3. Multiple interlocking beam effect
 4. 12 kinds of built-in default program and easy to operate
 5. 8 kinds of default pixel macro function
 6. 0-100% electronic dimmer
 7. Grila: 18 times/s strobe, plus strobe
 • Kontrolli dhe Programi
 1. LED display with English menu
 2. Protokolli: DMX512, zot-skllav, kontrolli i zërit, automatike
 3. Kanalet e kontrollit: 10/36 CH
 4. Rezolucioni i pan / anim: 16 skanim pak i qetë
 • Lëvizje
 1. Lëvizja pan: 540°
 2. Lëvizja e animit: 145°
 3. Skanimi i kujtesës së pozicionit
 4. Korrigjimi automatik i pozicionit të Pan / Pjerrësisë
 • Specifikimet dhe Lidhjet Elektrike
 1. Furnizimi me energji elektrike: Electronic ballasts and switching
 2. Tensioni i hyrjes: AC 100-240 V, 50/60 Hz
 3. Konsumi i energjisë: 100 W
 4. Lidhës elektrik brenda / jashtë: IEC
 5. Lidhës i të dhënave brenda / jashtë: 3-kunja XLR
 6. 1PC 1/4 fast locking
 • Housing
 1. Head: Aluminum cooling system, no noise
 2. Bottom: Low-noise fan cooling system
 • Ambienti i punës
 1. Temperatura e ambientit: -20~ + 45 (-4~ + 113)
 2. Shkalla e mbrojtjes: IP20
 • Miratimet
 1. KJO & ROHS
 2. Nëse kërkohen çertifikata të tjera, konfirmoni me ne ju lutem
 • Dimensionet e Produktit dhe Paketimit
 1. Produkt: 440*235*150mm (17.3*9.3*5.9 inç)
 2. Kuti kartoni: 470*320*245mm (18.5*12.6*9.6 inç)
 3. Pesha neto: 4.8 kg (10.6 bs)
 4. Pesha bruto: 6 kg (13.2 bs)
 • Lista e Paketimit
 1. SPIDER 4IN1
 2. Manuali i perdoruesit
 3. Kabllo të energjisë
 4. 3-lidhës XLR me kunj
 • Aksesorë opsionalë
 1. Rasti i fluturimit
 2. Pirg
 3. Litar sigurie
 4. Tela DMX

Tela DMX Litar sigurie
Varëse e varur Simple Rain Cover
Rasti rrugor
 

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI