4x25W LED Beam Effect Moving Head Light

Emri i produktit:BEAM 4

Numri i modelit.:MJ-1034A

 

BEAM 4 is using 4PCS 25W white LED beads. Streamlined design, shkëlqim i lartë, and other characteristics made the product with the integration future of the effect of light and beam lights. BEAM 4 has one color wheel with 4 color and one lens wheel can be rotated bi-polar, so that light has a beam, swirl, kaleidoscope three different effects. It is good for the bar, evening shows, clubs, stage, and other applications.

Detaje të Produktit

Shkarko

Aksesorë

 • Sistemi optik
 1. Burim drite: 4PCS 25W white LEDS
 2. Jetëgjatësia LED: 50,000 orë
 3. Beam angle: 3°
 • Efektet Dinamike
 1. Color wheel: 4 ngjyrat
 2. Lens wheel can be infinite rotating
 3. Built macro function
 4. Beam, swirl, kaleidoscope three different effects
 5. 0-100% smooth linear dimming
 6. Grila: 1-25 times/s strobe, random and plus strobe
 • Kontrolli dhe Programi
 1. LCD display
 2. Protokolli: DMX512, zot-skllav, kontrolli i zërit, automatike
 3. Kanalet e kontrollit: 11/16 CH
 4. Rezolucioni i pan / anim: 16 skanim pak i qetë
 • Lëvizje
 1. Lëvizja pan: 540°
 2. Lëvizja e animit: 270°
 3. Skanimi i kujtesës së pozicionit
 4. Korrigjimi automatik i pozicionit të Pan / Pjerrësisë
 • Specifikimet dhe Lidhjet Elektrike
 1. Furnizimi me energji elektrike: Electronic ballasts and switching
 2. Tensioni i hyrjes: AC100-240 V, 50/60 Hz
 3. Konsumi i energjisë: 150W
 4. Lidhës elektrik brenda / jashtë: Powercon
 5. Lidhës i të dhënave brenda / jashtë: 3-kunja XLR
 6. Shkalla DB: 55db(3”)
 • Ambienti i punës
 1. Temperatura e ambientit: -20~ + 45 (-4~ + 113)
 2. Shkalla e mbrojtjes: IP20
 • Miratimet
 1. KJO & ROHS
 2. Nëse kërkohen çertifikata të tjera, konfirmoni me ne ju lutem
 • Dimensionet e Produktit dhe Paketimit
 1. Produkt: 300*190*390mm (10.6*7.1*15.2 inç)
 2. Kuti kartoni: 360*250*460mm (12.2*10.6*15.7 inç)
 3. Pesha neto: 7.3 kg (16.1 bs)
 4. Pesha bruto: 8.1 kg (17.9 bs)
 • Lista e Paketimit
 1. BEAM 4
 2. Manuali i perdoruesit
 3. Kabllo të energjisë
 4. 3-lidhës XLR me kunj
 • Aksesorë opsionalë
 1. Rasti i fluturimit
 2. Pirg
 3. Litar sigurie
 4. Tela DMX

Kanalet DMX
Bibliotekat
Tela DMX Litar sigurie
Varëse e varur Simple Rain Cover
Rasti rrugor

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI