10 Eyes 4in1 RGBW LED Beam Moving Head Bar Light

Emri i produktit:BEAM 10 4IN1

Numri i modelit.:MJ-1140

BEAM 10 is designed with 10PCS 40W 4in1 CREE LEDS with high brightness. It’s a fixture producing outstanding RGBW beam effect. Each LED and each color is a pixel that could be controlled individually, not only speed but also linear dimmer. BEAM10 is with default pixel macro function. This feature could create an amazing streaming effect, slow to fast. The fixture comes with internal working programs for easy performance in a rather simple way. It also features ultra fast 230° and smooth tilt movement which brings wider range operation for users. It’s a simple pack-and-go system, easy for installation with two 1/4 ktheni fiksimin e pirgëve Omega. It’s available for small or medium live concerts, TV studios, tour shows, DJ, disco clubs.

Detaje të Produktit

Aksesorë

 • Sistemi optik
 1. Burim drite: 10PCS 40W 4in1 CREE LED(RGBW)
 2. Jetëgjatësia LED: 50,000 orë
 3. Beam angle: 2°
 • Efektet Dinamike
 1. Pixel control: 10 pixel (each LED as a pixel), individually controllable
 2. Amazing streaming effect
 3. Built-in default program and easy to operate
 4. 12 default pixel macro effect
 5. 0-100% electronic dimmer
 6. Grila: 1-18 times/s strobe, plus strobe
 • Kontrolli dhe Programi
 1. LCD display
 2. Protokolli: DMX512, zot-skllav, kontrolli i zërit, automatike
 3. Kanalet e kontrollit: 14/50 CH
 4. Rezolucioni i pan / anim: 16 skanim pak i qetë
 • Lëvizje
 1. Y axis travel: 0-230°
 2. Skanimi i kujtesës së pozicionit
 • Specifikimet dhe Lidhjet Elektrike
 1. Furnizimi me energji elektrike: Electronic ballasts and switching
 2. Tensioni i hyrjes: AC100-240 V, 50/60 Hz
 3. Konsumi i energjisë: 500W
 4. Lidhës elektrik brenda / jashtë: Powercon
 5. Lidhës i të dhënave brenda / jashtë: 3-kunja XLR
 6. 2copë 1/4 fast locking
 • Housing
 1. Head: Aluminum cooling system, no noise
 2. Bottom: Low-noise fan cooling system
 • Ambienti i punës
 1. Temperatura e ambientit: -20~ + 45 (-4~ + 113)
 2. Shkalla e mbrojtjes: IP20
 • Miratimet
 1. KJO & ROHS
 2. Nëse kërkohen çertifikata të tjera, konfirmoni me ne ju lutem
 • Dimensionet e Produktit dhe Paketimit
 1. Kuti kartoni: 1100*90*230mm (43.3*3.54*9 inç)
 2. Pesha bruto: 13.6 kg (29.98 bs)
 • Lista e Paketimit
 1. BEAM 10 4IN1
 2. Manuali i perdoruesit
 3. Kabllo të energjisë
 4. 3-lidhës XLR me kunj
 • Aksesorë opsionalë
 1. Rasti i fluturimit
 2. Pirg
 3. Litar sigurie
 4. Tela DMX

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Enquiry TANI
Enquiry TANI