Uncategorized

 • Njoftimi për ndryshimin e logos

  Të dashur klientë dhe miq,   Pershendetje te gjitheve, në mënyrë që të përmirësohet më tej imazhi i korporatës së kompanisë, krijoni një markë industri, të përmirësuar ndikimin e markës dhe konkurrencës, dhe forconi efektin vizual të logos logo, kompania jonë hartoi dhe regjistroi një logo të re.   Versioni i ri i logos LOGO do të dalë në treg tani e tutje, Logo origjinale e kompanisë…
  Lexo më shumë
 • Website njoftim përditësim

  Ju faleminderit për vëmendjen tuaj të vazhdueshme në faqen e internetit Lites MEGA PRO. Për përvojën më të mirë të përdoruesit, Uebfaqja e MEGA PRO LITES do të rishikohet dhe azhurnohet tani e tutje. Disa informacione mbi produktet nuk u ngarkuan me kohë gjatë azhurnimit, gjë që shkaktoi bezdi në hetimin dhe leximin tuaj, te lutem me fal!       LEGA LEHTIMI MEGA KUFIZUAR 2020.04.18
  Lexo më shumë
 • Përdorimi i sistemit të ndriçimit fazor dhe pajisjeve periferike

  1. Modalitete të ndryshme të kontrollit të llambave Spotlight, drita e kthimit, drita e rreshtit të qiellit dhe tokës, dritë imazherie, etj. kontrollohen nga tabela e zbehtë; Llamba e kompjuterit dhe llamba e bojës kontrollohen nga tastiera e llambave kompjuterike; Rregullueshëm tre dritë primare me ngjyra të buta (drita e ftohte) kontrollohet nga tabela e zbehjes; Dritë jo e rregullueshme e dritës së butë me ngjyra primare (drita e ftohte) kontrollohet nga i ftohti…
  Lexo më shumë
 • Si të zgjidhni dhe përputhni pajisjet e ndriçimit në skenë me funksione të ndryshme

  Ndriçimi në skenë është i ndarë në dritë sipërfaqësore, drita e veshit, drita e lartë, drita kolone, drita anësore, rresht i parajsës dhe tokës, drita e kembes, etj. sipas paraqitjes dhe përdorimit. Drita sipërfaqësore është e instaluar sipër perdes së fazës, kryesisht në zonën e performancës në pjesën e përparme të skenës, duke nënvizuar modelimin e figurës ose formimin e efektit tre-dimensional të objekteve…
  Lexo më shumë
 • A e dini origjinën dhe historinë e zhvillimit të pajisjeve të ndriçimit në skenë

  Një ndryshim fazor i ndriçimit të pajisjeve të ndriçimit fazor, në esencë, është një pikë kthese e ndriçimit fazor. Në tërë procesin e kërkimit shkencor për ndriçimin në skenë, përveç kujdesit për pikën e ndryshimit të ndriçimit në skenë, duhet t'i kushtojmë më shumë vëmendje lidhjes së fillimit dhe mbarimit të secilës ngjarje të kësaj pike të ndryshimit të ndriçimit, dhe kuptimi ...
  Lexo më shumë
Enquiry TANI