Produkte të reja

 • Një ekip R&D me
  20 vite eksperience.

 • 12 muaj produkte
  garanci falas

 • 24 orë pas shitjes
  institucioni i përgjigjes

 • 48 orë testimi
  para lindjes

pse na zgjodhet ne

 • mbi 14 vite eksperience

  që nga 2006, MEGA ka qenë e specializuar në ndriçimin në skenë, ndriçimi në studio dhe ndriçimi arkitektonik. Ne ofrojmë shërbim OEM & ODM, si dhe zgjidhje profesionale për fazat ose ngjarjet tuaja.

 • Standardi Ndërkombëtar i Prodhimit

  Të gjitha produktet janë çertifikuar me CE & RoHS. Ekzekutoni ISO:9001 menaxhimi i cilësisë dhe standardi i prodhimit GB / IEC në mënyrë rigoroze.

 • Koha e shkurtër e plumbit

  8 linjat e montimit dhe testimit, me prodhim mujor të 50,000 njësitë. Disa produkte të njohura janë gjithmonë në magazinë, koha e plumbit nuk është më për tu pritur.

Blog-u jonë

 • 2021 Chinese New Year Holiday Notice

  Dear customer: Thanks for your support to MEGA PRO LITES company in 2020. The Chinese New Year of 2021 is approaching, We wish you a very happy new year, with the whole family enjoy happiness, wish good luck to you in the year of Ox! In order to celebrate the CNY holidays. Our company would have a vacation from February…

 • Njoftimi për ndryshimin e logos

  Të dashur klientë dhe miq,   Pershendetje te gjitheve, në mënyrë që të përmirësohet më tej imazhi i korporatës së kompanisë, krijoni një markë industri, të përmirësuar ndikimin e markës dhe konkurrencës, dhe forconi efektin vizual të logos logo, kompania jonë hartoi dhe regjistroi një logo të re.   Versioni i ri i logos LOGO do të dalë në treg tani e tutje, Logo origjinale e kompanisë…

 • Website njoftim përditësim

  Ju faleminderit për vëmendjen tuaj të vazhdueshme në faqen e internetit Lites MEGA PRO. Për përvojën më të mirë të përdoruesit, Uebfaqja e MEGA PRO LITES do të rishikohet dhe azhurnohet tani e tutje. Disa informacione mbi produktet nuk u ngarkuan me kohë gjatë azhurnimit, gjë që shkaktoi bezdi në hetimin dhe leximin tuaj, te lutem me fal!       LEGA LEHTIMI MEGA KUFIZUAR 2020.04.18

 • Përdorimi i sistemit të ndriçimit fazor dhe pajisjeve periferike

  1. Modalitete të ndryshme të kontrollit të llambave Spotlight, drita e kthimit, drita e rreshtit të qiellit dhe tokës, dritë imazherie, etj. kontrollohen nga tabela e zbehtë; Llamba e kompjuterit dhe llamba e bojës kontrollohen nga tastiera e llambave kompjuterike; Rregullueshëm tre dritë primare me ngjyra të buta (drita e ftohte) kontrollohet nga tabela e zbehjes; Dritë jo e rregullueshme e dritës së butë me ngjyra primare (drita e ftohte) kontrollohet nga i ftohti…

 • Si të zgjidhni dhe përputhni pajisjet e ndriçimit në skenë me funksione të ndryshme

  Ndriçimi në skenë është i ndarë në dritë sipërfaqësore, drita e veshit, drita e lartë, drita kolone, drita anësore, rresht i parajsës dhe tokës, drita e kembes, etj. sipas paraqitjes dhe përdorimit. Drita sipërfaqësore është e instaluar sipër perdes së fazës, kryesisht në zonën e performancës në pjesën e përparme të skenës, duke nënvizuar modelimin e figurës ose formimin e efektit tre-dimensional të objekteve…

 • A e dini origjinën dhe historinë e zhvillimit të pajisjeve të ndriçimit në skenë

  Një ndryshim fazor i ndriçimit të pajisjeve të ndriçimit fazor, në esencë, është një pikë kthese e ndriçimit fazor. Në tërë procesin e kërkimit shkencor për ndriçimin në skenë, përveç kujdesit për pikën e ndryshimit të ndriçimit në skenë, duhet t'i kushtojmë më shumë vëmendje lidhjes së fillimit dhe mbarimit të secilës ngjarje të kësaj pike të ndryshimit të ndriçimit, dhe kuptimi ...

Enquiry TANI