Нови Продукти

 • Тим за истражување и развој со
  20 долгогодишно искуство.

 • 12 месеци производи
  гаранција бесплатно

 • 24 часови по продажбата
  институција за одговор

 • 48 часови тестирање
  пред породувањето

Зошто да не изберете нас

 • Готово 14 Годишно искуство

  Од кога 2006, МЕГА е специјализирана за осветлување на сцената, студиско осветлување и архитектонско осветлување. Ние обезбедуваме услуга за OEM & ODM, како и професионални решенија за вашите сцени или настани.

 • Меѓународен стандард за производство

  Сите производи се со сертификат за CE & RoHS. Изврши ISO:9001 управување со квалитет и стандард за производство на GB / IEC строго.

 • Кратко време на олово

  8 склопување и тестирање на линии, со месечно производство од 50,000 единици. Некои популарни производи се секогаш на залиха, повеќе време за чекање не треба да се чека.

Нашиот блог

 • 2021 Известување за кинески новогодишен празник

  Почитуван кориснику: Ви благодариме за поддршката на компанијата МЕГА ПРО ЛИТЕС во 2020. Кинеската нова година на 2021 се приближува, Ви посакуваме многу среќна нова година, со целото семејство уживајте во среќата, ти посакувам многу среќа во годината на волот! Со цел да ги прославиме празниците на CNY. Нашата компанија би имала одмор од февруари

 • Известување за промена на логото

  Почитувани клиенти и пријатели,   Здраво на сите, со цел понатамошно подобрување на имиџот на компанијата во компанијата, воспостави бренд во индустријата, подобрување на влијанието и конкурентноста на брендот, и зајакнување на визуелниот ефект на брендот LOGO, нашата компанија дизајнираше и регистрираше ново ЛОГО.   Новата верзија на марката LOGO ќе биде лансирана од сега, оригиналното лого на компанијата

 • Известување за ажурирање на веб-страница

  Ви благодариме за постојаното внимание на веб-страницата на MEGA PRO LITES. За подобро корисничко искуство, веб-страницата MEGA PRO LITES ќе се ревидира и надградува од сега па натаму. За време на ажурирањето, некои информации за производот не беа поставени на време, што предизвика непријатности во вашето пребарување и читање, те молам прости ми!       МЕГА ЛЕД осветлување ОГРАНИЧЕН 2020.04.18

 • Употреба на систем за осветлување на сцената и периферна опрема

  1. Различни режими за контрола на светилките Рефлектор, возврати светло, светло на небото и земјата, светло за сликање, итн. се контролираат со затемнета маса; Компјутерската ламба и ламбата за боја се контролираат од конзолата за компјутерски ламби; Прилагодлива мека светлина во три основни бои (ладна светлина) се контролира со затемнета маса; Не прилагодливо меко светло во три основни бои (ладна светлина) е контролирана од студот

 • Како да изберете и да одговарате на опрема за осветлување на сцената со различни функции

  Осветлувањето на сцената е поделено на светло на површина, уво светло, врвно светло, светло на колоната, странична светлина, ред на небото и земјата, светло за стапалата, итн. според распоредот и употребата. Површинското светло е инсталирано над сценската завеса, главно до областа за изведба на предната сцена, истакнување на моделирањето на фигурата или формирање на тродимензионален ефект на предметите

 • Дали ја знаете историјата на потекло и развој на опремата за осветлување на сцената

  Промена на сценско осветлување на опрема за осветлување на сцена, во суштина, е пресвртна точка на сценското осветлување. Во целиот процес на научно истражување на осветлувањето на сцената, покрај грижата за точката на промена на осветлувањето на сцената, треба да посветиме поголемо внимание на поврзувањето на почетокот и крајот на секој настан од оваа фаза на промена на осветлувањето, и смисла

ИСТРАУВАЕ СЕГА