Produk Anyar

  • Tim R&D karo
    20 taun pengalaman.

  • 12 produk wulan
    babar pisan gratis

  • 24 jam sawise didol
    lembaga tanggapan

  • 48 tes jam
    sadurunge dikirim

Napa Pilih Kita

  • Liwat 14 Pengalaman Taun

    Wiwit 2006, MEGA wis spesialis ing pencahayaan panggung, cahya studio lan cahya arsitektur. Kita nyedhiyakake layanan OEM & ODM, uga solusi profesional kanggo tataran utawa acara sampeyan.

  • Standar Produksi Internasional

    Kabeh produk sertifikasi CE & RoHS. Jalanake ISO:9001 manajemen kualitas lan standar produksi GB / IEC kanthi ketat.

  • Wektu Singkat

    8 assembling lan garis test, karo output saben wulan saka 50,000 unit. Sawetara produk populer mesthi kasedhiya, timbal wektu ora luwih ngenteni.

Blog Kita

  • Kabar babagan pangowahan LOGO

    Para pelanggan lan kanca-kanca,   Halo kabeh, supaya luwih bisa nambah citra perusahaan, nggawe merek industri, nambah pengaruh merek lan daya saing, lan ningkatake efek visual merek LOGO, perusahaan kita ngrancang lan ndhaptar LOGO anyar.   Versi anyar saka merek LOGO bakal diluncurake wiwit saiki, LOGO asli perusahaan…

  • Kabar nganyari situs web

    Matur suwun amarga wis tetep ngawasi situs web MEGA PRO LITES. Kanggo pengalaman pangguna sing luwih apik, situs web MEGA PRO LITES bakal dianyari lan dianyari wiwit saiki. Sawetara informasi produk ora diunggah ing wektu nalika nganyari, sing nyebabake rasa nyusahake kanggo takon lan maca, Nyuwun ngapunten!       MEGA LED LAMPUNG TERBATAS 2020.04.18

  • Gunakake sistem lampu panggung lan peralatan periferal

    1. Macem-macem mode kontrol lampu Lampu Sorot, bali lampu, cahya langit lan bumi larik, cahya pencitraan, lsp. dikendhalekake kanthi tabel sing surem; Lampu komputer lan lampu pewarna dikontrol karo konsol lampu komputer; Lampu lunak sing utami bisa disetel telung warna (cahya adhem) dikendhalekake dening tabel sing surem; Lampu lunak warna utami sing ora bisa diatur (cahya adhem) dikontrol dening kadhemen…

  • Cara milih lan cocog karo peralatan lampu panggung kanthi macem-macem fungsi

    Lampu panggung dipérang dadi cahya permukaan, lampu kuping, cahya ndhuwur, lampu kolom, cahya sisih, jajaran langit lan bumi, cahya sikil, lsp. miturut tata letak lan panggunaan. Lampu permukaan dipasang ing sandiworo panggung, utamane menyang area kinerja ing ngarep panggung, nyorot pemodelan tokoh utawa nggawe efek telung dimensi saka obyek…

  • Apa sampeyan ngerti asal usul lan sejarah pangembangan peralatan lampu panggung?

    Pangowahan cahya panggung peralatan lampu panggung, ing intine, minangka titik balik cahya panggung. Ing kabeh proses panelitian ilmiah babagan pencahayaan panggung, saliyane peduli karo bab pangowahan cahya panggung, kita kudu luwih nggatekake kanggo nyambungake wiwitan lan pungkasan saben acara titik pangowahan cahya panggung iki, lan pangertene…

INGKIR SAIKI